Bijles

Door de bezuinigingen, grotere klassen en de nieuwe wet op passend onderwijs, vallen helaas steeds meer scholieren en studenten buiten de boot. Voor sommigen zal dit betekenen dat zij misschien een stapje terug moeten doen. Echter voor de meeste leerlingen zal dit met een extra duwtje in de rug door middel van bijles en extra begeleiding niet nodig zijn.

Als bevlogen inventieve docent met ervaring op het gebied van cluster 3 - 4, voortgezet- en primair onderwijs wil ik graag mijn bijdrage leveren door extra ondersteuning op het gebied van de Nederlandse taal en coaching aan te bieden.bijles

Talen(T) richt zich vooral op lessen en trainingen gericht op het vak Nederlands.
Bijles op alle niveaus
Huiswerkbegeleiding
Examentraining voortgezet onderwijs
Citotraining primair onderwijs (alle vakken)
NT2 begeleiding

De lessen en trainingen worden verzorgd door een bevoegd docent.

Plus richt zich op bijles exacte vakken en andere talen.

Plus is een extra service geboden door talen(T)plus.

Ook voor de plus vakken zoals moderne talen of exacte vakken biedt Talen(T)plus mogelijkheden.

In principe zorgt Talen(T)plus ook voor deze vakken altijd voor een bevoegd docent.

In enkele gevallen (in overleg met de opdrachtgever) worden de lessen verzorgd door een universitair- of hbo student.

 

Jennifer ( 13 jaar, vwo 2e klas, 2015)

Mieke is een leuke bijleslerares waar je veel kunt leren. Ze legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je het na afloop ook écht snapt. Ik heb veel bij haar geleerd in de tijd dat ik bij haar op bijles zat. Ze is niet alleen aardig, ze kan ook streng zijn wanneer het nodig is. Ik ging met veel plezier naar de lessen toe en heb er ook geen spijt van.

Stefan, (22 jaar, hbo, 2014)

Beste Mieke, Ik was aan het zoeken tussen mijn oude mailtjes en toen kwam ik er een paar van jou tegen. Ondanks dat ik nooit wat heb terug gestuurd wil ik je toch alsnog bedanken. Ongeveer een half jaar geleden ben ik toegelaten op het Windesheim en het gaat gelukkig nog steeds goed! Maar ik weet ook dat ik zonder jouw hulp het waarschijnlijk niet had gehaald. Dus bij deze wil ik je alsnog bedanken! Vriendelijke groet, Stefan
 

Dirk (23 jaar, hbo tweede jaar, 2014)

Ik volg de opleiding IT service management op het Saxion in Enschede, waarbij het vak argumenteren wordt gegeven. Om dit goed onder de knie te krijgen heb ik enkele lessen bij Mieke genomen en daardoor heb ik mijn toets weten te behalen.

Jonas (14 jaar, havo 4, 2014)

Mieke heeft me enorm geholpen met Nederlands. Ze kan goed uitleggen en ze heeft veel geduld. Ze is ook erg professional op de manier hoe ze haar lessen voorbereidt. Mieke hield me altijd op te hoogte en ze gaf extra opdrachten waar ik mee kon oefenen (herhaling). Per e-mail werd mijn huiswerk nagekeken en kreeg ik nieuwe opdrachten. Hierdoor ben je goedkoper uit!
 

Azaar (11 jaar, groep 8, 2013 -2014)

Hoi ik ben Azaar. Ik was slecht in Nederlands. Voor mijn toetsen had ik bijna altijd een 6, tot mijn moeder Mieke belde. Ik vertelde Mieke dat ik havo/vwo wilde doen maar ik zat pas op het niveau van de mavo/havo. Dat door mijn slechte Nederlands. Mieke heeft me goed geholpen. Aan het einde van de lessen had ik vaak een acht en het eindresultaat van mijn cito was ook nog eens havo/vwo. Ik was super blij dat ik mijn doel had bereikt, en Mieke natuurlijk ook. Samen hebben we een klein feestje gehouden. Ik hoop dat heel veel kinderen lessen gaan volgen bij Mieke, want ze is hartstikke leerzaam.

Ian (18 jaar, vmbo tl, 2013)

Ik was gezakt voor mijn examen waarbij Nederlands een groot probleem was. Daarom hebben we de hulp van Talen(T)plus ingeschakeld om mij te helpen voor mijn Nederlands. Ik ben er ongeveer 10 keer geweest. Na elke les kreeg ik huiswerk op, hierdoor ging het leren sneller. Ook heb ik NLP gekregen om me beter te concentreren en mij te helpen met mijn faalangst. Dit alles heeft me geholpen om mijn examen Nederlands te halen. Ik had niet veel zin in de bijlessen omdat het vakantie was maar toch waren de bijlessen wel gezellig.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>