Coaching

13027819_sOndanks dat er bewezen is dat meerdere diersoorten instaat zijn tot communicatie, zijn wij mensen nog steeds het enige soort op deze aarde, die op een bewuste wijze met elkaar kunnen communiceren.

Wij vergeten helaas vaak dat 70% van onze communicatie via ons onderbewustzijn wordt doorgeven. Hierdoor ontstaat regelmatig miscommunicatie.

(Faal)angst

Ons onderbewustzijn zorgt niet alleen dikwijls voor miscommunicatie maar kan ook zorgen voor niet reële angsten zoals bijvoorbeeld: faalangst of een beperking in assertiviteit.
Door de technieken van het Neuro Linguistisch Programmeren toe te passen, is het mogelijk om op een eenvoudige wijze van deze onnuttige en onzinnige belemmeringen af te komen. Daar is geen langdurige therapie voor nodig.

Lees verder

Bewust Communiceren

Zonder dat wij het doorhebben communiceren wij via ons onderbewustzijn. Terwijl wij denken dat we bewust communiceren, zorgt ons onderbewustzijn regelmatig voor misverstanden, zowel naar onszelf als naar anderen.

Lees verder

Ontspannen presenteren

Veel mensen vinden het lastig om op een effectieve en natuurlijke wijze een presentatie te houden. Het geven van een goede presentatie is eenvoudig aan te leren. Met behulp van deze training leert u een goede en interessante presentatie met of zonder hulp van (audio)visuele ondersteuning te houden. Tijdens de training worden u tevens technieken aangeleerd waardoor u eventuele stress- en spanningsfactoren de baas blijft.

Lees verder

Training/coaching NT2/ dyslexie

Wanneer je ouders niet uit Nederland komen waardoor de Nederlandse taal niet je moederstaal is, dan kan de Nederlandse taal wellicht regelmatig vraagtekens oproepen?De Nederlandse taal is absoluut niet makkelijk, zelfs niet voor mensen die hier al lang inclusief (voor)ouders geboren en getogen zijn.

Lees verder

Visie op leren

Sommige mensen denken dat leren iets is van veel herhaling of stampwerk. Geen van beide is correct. Leren is een activiteit gericht op een doel zoals: kennis, inzicht, vaardigheden en/of toepassingen. Leren is tevens een activiteit die je eventueel met behulp van anderen kunt doen, echter meestal zal je toch zelf je inzet moeten leveren.

Lees verder